Sunca cu cimbru si ciuperci

Printeaza

Sunca cu cimbru si ciuperci: Se amesteca ulei de masline cu cimbru tocat si putin usturoi zdrobit si se asezoneaza cu sare si piper.

Se ung cu acest amestec ciuperci cu palaria plata, apoi se infasoara fiecare palarie in cate doua felii de sunca.

Se pun pe gratar pana cand ciupercile devin zemoase, iar sunca devine crocanta.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Sunca cu pate in aspic

Sunca cu pate in aspic din: sunca, pate de ficat, aspic, ou fiert, castraveti murati, ciuperci fierte. Ingredinte: 200-300 gr. sunca pate de ficat aspic ou fiert castraveti murati ciuperci fierte   Mod de preparare Se taie sunca in felii frumoase, apoi se unge fiecare felie cu un strat subtire de pate de ficat, se […]

 

 

Sunca de pui cu boia

Sunca cu boia

Sunca cu boia din: slanina, zeama de varza, boabe de piper, boabe de ienibahar, usturoi, boia. Ingrediente: 1 kg slănină împănată (de pe burtă) 1,5 l zeamă de varză 2 foi de dafin 1 lingură de boabe de piper 1 lingură de boabe de ienibahar 6 căţei de usturoi boia   Mod de preparare: Pune […]

 

Sunca cu mascarpone

Sunca cu mascarpone din: mascarpone, prosciutto crudo, capere, pepene galben, sare, piper, rucola, capere, pepene galben. Ingrediente: 250 g mascarpone 12 felii de prosciutto crudo 4 linguri capere 100 g pulpa de pepene galben sare piper pentru decor: rucola capere feliute de pepene galben   Mod de preparare: Pentru rulouri, toci capere si tai cubulete […]

 

Sunca fiarta cu vin

Şuncă cu salvie si cartofi

Şuncă cu salvie si cartofi din: cartofi, carne de porc, bacon, salvie, lamaie, unt, usturoi, dafin, vin alb, curry, sare, piper, ulei, varza, sfecla rosie. Ingrediente: 4 cartofi 800 g carne de porc cu grăsime şi şorici 200 g bacon 10 frunze de salvie o lămâie 50 g unt doi căţei de usturoi dafin 500 […]

 

Gasca cu ciuperci si sos de smantana

Gasca salbatica impanata cu sunca cu garnitura de cartofi ducesa, chiftele de spanac, fasole si ciuperci umplute

 Gasca salbatica impanata cu sunca cu garnitura de cartofi ducesa, chiftele de spanac, fasole si ciuperci umplute Ingrediente: 1 gască de circa 3 kg l/4 l vin 1 păhărel de coniac sare piper cimbru 200 g făină 1,500 kg spanac 400 g fasole fidea 12 coşuleţe coapte din aluat fraged 1 cutie mare de crabi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Mie una nu-mi place cimbru, dar as pune oregano sa vedem cum iese 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.