Sunca cu gelatina (aspic) si hrean

Printeaza

Tăiem, felii subţiri de şuncă fiartă şi rece, luând şoriciul de pe ele, apoi aranjate, pe o farfurie lungă, le garnisim o distanţă cu gelatină tăiată în bucăţi delicioase, o altă distanţă cu hrean alb, ras cu cuţitul, o distanţă, cu hrean roşu muiat în zeamă de sfecle roşie; apoi punem o distanţă ouă fierte tari şi tăiate de-a lungul în patru, apoi gelatină (aspic) mărunt, tăiată, capere etc. continuând astfel până înconjurăm toată şunca, apoi servită.

Sunca cu gelatina (aspic) si hrean

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.