Sunca cu mascarpone

Printeaza

Sunca cu mascarpone din: mascarpone, prosciutto crudo, capere, pepene galben, sare, piper, rucola, capere, pepene galben.

Ingrediente:Sunca_cu_mascarpone

  • 250 g mascarpone
  • 12 felii de prosciutto crudo
  • 4 linguri capere
  • 100 g pulpa de pepene galben
  • sare
  • piper
  • pentru decor:
  • rucola
  • capere
  • feliute de pepene galben

 

Mod de preparare:

Pentru rulouri, toci capere si tai cubulete pulpa de pepene galben. Le pui intr-un bol si le amesteci cu mascarpone. Adaugi sare si piper, dupa gust.

Pui cate o lingura de amestec pentru fiecare feliute de sunca si apoi rulezi.

In momentul servirii, asezi rulourile pe un platou si le decorezi cu feliute de pepene galben, capere si frunze de rucola.

Sunca cu mascarpone

Sunca_cu_mascarpone

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Daniela Melinte

    Bune ideea asta cu sunca

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.