O reteta de piept de bibilica umplut cu pate din ficat de gasca din: piept de bibilica, pate din ficat de gasca, unt, sunca, parmezan, brandy, vin rosu, supa de carne, hribi, usturoi, rozmarin, sare si piper. Ingrediente: 2 piepţi întregi de bibilică 300 g pate din ficat de gâscă 100 g unt 400 g […]
Sunca cu pate in aspic
PrinteazaSunca cu pate in aspic din: sunca, pate de ficat, aspic, ou fiert, castraveti murati, ciuperci fierte.
Ingredinte:
- 200-300 gr. sunca
- pate de ficat
- aspic
- ou fiert
- castraveti murati
- ciuperci fierte
Mod de preparare
Se taie sunca in felii frumoase, apoi se unge fiecare felie cu un strat subtire de pate de ficat, se face sul.
Se pun feliile pe o farfurie una linga alta.
Se asaza deasupra, dupa placere, felii de ou rascopt, de castraveti in otet sau de ciuperci fierte.
Se imbraca totul cu putin aspic racorit.
Pofta buna!
poate iti place si:
Piept de bibilică umplut cu pate din ficat de gască
Pofta buna!