Placinta cu Spanac si Branza Danish Blue – este un deliciu culinar care combina prospetimea spanacului cu gustul bogat si distinct al branzei Danish Blue. Aceasta reteta nu doar ca va incanta papilele gustative, dar va aduce si o multitudine de beneficii pentru sanatate datorita ingredientelor sale nutritive. Placinta cu spanac este o reteta traditionala […]
Sunca de Praga
PrinteazaSunca de Praga din: sunca de porc afumata, dafin, ceapa, piper, apa.
Ingrediente:
- 1 bucată de şuncă de porc afumată
- 2 foi de dafin
- 1 ceapă
- piper boabe
- 3-4 l apă caldă
Mod de preparare:
Sunca de Praga: Inlături fumul de pe şuncă folosind un cuţit ascuţit, o pui la fiert într-un vas mare, cu apă caldă cât s-o acopere.
Adaugi: o ceapă tăiată în patru, piper boabe, foi de dafin. O scoţi când cuţitul pătrunde uşor prin şorici, o scurgi pe o scândură, o usuci şi înlături şoriciul.
O serveşti tăiată felii subţiri.
Pofta buna!
Campari Spritz – Cocktailul Perfect pentru Seara – este un cocktail elegant și răcoritor, perfect pentru serile de vară sau pentru a adăuga un strop de rafinament oricărei întâlniri. Acest cocktail clasic italian combină amăreala distinctă a Campari-ului cu prospețimea vinului spumant și a apei minerale, rezultând o băutură echilibrată și plină de aromă. Știați […]
Incoming search terms:
- cum se prepara sunca de praga?
- treteta sunca de praga