Sunca de Praga

Printeaza

Sunca de Praga din: sunca de porc afumata, dafin, ceapa, piper, apa.

Ingrediente:

  • 1 bucată de şuncă de porc afumată
  • 2 foi de dafin
  • 1 ceapă
  • piper boabe
  • 3-4 l apă caldă

 

Mod de preparare:

Sunca de Praga: Inlături fumul de pe şuncă folosind un cuţit ascuţit, o pui la fiert într-un vas mare, cu apă caldă cât s-o acopere.

Adaugi: o ceapă tăiată în patru, piper boabe, foi de dafin. O scoţi când cuţitul pătrunde uşor prin şorici, o scurgi pe o scândură, o usuci şi înlături şoriciul.

O serveşti tăiată felii subţiri.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Placinta cu Spanac si Branza Danish Blue

Placinta cu Spanac si Branza Danish Blue – este un deliciu culinar care combina prospetimea spanacului cu gustul bogat si distinct al branzei Danish Blue. Aceasta reteta nu doar ca va incanta papilele gustative, dar va aduce si o multitudine de beneficii pentru sanatate datorita ingredientelor sale nutritive. Placinta cu spanac este o reteta traditionala […]

Campari Spritz

Campari Spritz – Cocktailul Perfect pentru Seara – este un cocktail elegant și răcoritor, perfect pentru serile de vară sau pentru a adăuga un strop de rafinament oricărei întâlniri. Acest cocktail clasic italian combină amăreala distinctă a Campari-ului cu prospețimea vinului spumant și a apei minerale, rezultând o băutură echilibrată și plină de aromă. Știați […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • cum se prepara sunca de praga?
  • treteta sunca de praga

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.