Sunca cu salata de ridichi

Printeaza

Sunca cu salata de ridichi din: sunca, ridichi, ulei, salata verde.

Ingrediente:

  • 2 felii şuncă slabă presată
  • 75 g ridichi
  • 1/2 linguriţă ulei
  • salată verde

 

 

Mod de preparare Sunca cu salata de ridichi:

Ridichile curăţate şi spălate se dau pe râză­toare, apoi se amestecă cu uleiul şi se pun într-un castronel.

Şunca se taie cubuleţe şi se presară dea­supra ridichilor rase.

Se garniseşte cu frunze de salată verde, tăiată subţire.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.