Supa de agrise cu carne afumata

Printeaza

O reteta de supa de agrise cu carne afumata din: agrise, carne afumata, ceapa, orez, galbenus, smantana, patrunjel, sare, piper si zahar.

Ingrediente:

  • 250 g agrise
  • 500 g carne afumata sau costita, ciolan, sunca
  • 1 ceapa
  • 2 linguri orez
  • 1 galbenus
  • 200 ml smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • zahar

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în bucăţi potrivite, puneţi-le la fiert în 31 apă rece, împreună cu ceapa tocată mă­runt, sare şi piper.

Când carnea s-a înmuiat, adăugaţi în oală orezul spălat în mai multe ape şi agrişele curăţate de codiţe.

Fierbeţi supa la foc potrivit. Când toate ingredientele sunt fierte, luaţi vasul de pe foc şi adăugaţi treptat gălbenuşul frecat cu smântână, zahăr şi cu 2 linguri apă rece.

Presăraţi pă­trunjel tocat înainte de servire.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.