Supa alba de gris

Printeaza

Supa alba de gris din: cartofi, morcovi, telina, patrunjel, apa, gris, sare, oua, cascaval.

Ingrediente:

  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 patrunjel cu frunze
  • 1 l apa calda
  • 2 linguri cu gris
  • sare
  • 2 oua
  • 1 felie de cascaval ras

 

Mod de preparare:

Supa alba de gris: strecoara supa de legume, se pune pe foc si cand da in clocot se pune grisul in ploaie, se lasa sa fiarba 20 minute.

sareaza, se trage supa de pe foc si se lasa sa se racoreasca. Cele 2 oua crude se bat spuma cu supa calda.

Peste ele se rade cascaval. Compozitia se rastoarna peste supa. Se amesteca in continuu, ouale nu trebuie sa se inchege.

Supa se serveste calda, cu crutoane de paine prajita.

 

Pofta buna!

 

 

Cocktail cu gin si suc de rodie cu afine

Cocktail cu gin si suc de rodie cu afine din: boabe de ienupar, gin, zahar, cuburi de gheata, suc de rodie si afine, albus de ou, apa tonica. Afinele sunt considerate superalimente datorită conținutului lor bogat în nutrienți și antioxidanți. Acestea sunt o sursă excelentă de vitamine, inclusiv vitamina C, vitamina K și vitamina E. […]

Oua ochiuri

Oua ochiuri din: oua, ulei, apa. Micul dejun este o masă importantă a zilei, care trebuie să asigure o sursă de energie și nutrienți pentru a începe ziua într-un mod sănătos. Consumul unui mic dejun echilibrat poate avea numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea nivelului de energie, îmbunătățirea concentrării și performanței cognitive, reducerea senzației de […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.