Supa andaluza cu carne de rata

Printeaza

Supa andaluza cu carne de rata din: carne de rata, vin, praz, prune, zahar, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Supa andaluza cu carne de rata

  • 1,2 kg carne de raţă
  • 3 l apă
  • 1 os de viţel
  • 1 pahar cu vin roşu
  • 350 g praz
  • sare
  • piper
  • 350 g prune uscate
  • 25 g zahăr
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Spălaţi foarte bine raţa, după ce aţi curăţat-o şi aţi trecut-o prin flacără. Puneţi-o la fiert cu 3 l de apă şi osul de viţel.

Luaţi cu mare atenţie spuma, apoi puneţi prazul tăiat julienne, sare şi piper boabe (8-10 bucăţi)

Când raţa este fiartă, scoateţi-o, tăiaţi-o în bucăţi egale, îndepărtaţi şi osul de viţel din supă, turnaţi apoi vinul roşu în supă şi puneţi pătrunjel tocat.

Separat, lângă supa andaluză, aduceţi pe masă prunele fierte şi fără sâmburi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.