Supa de andive cu iaurt

Printeaza

Supa de andive cu iaurt din: suc de morcovi, iaurt, andive, ceapa, patrunjel verde, sare si piper.

Ingrediente:

  • 400 ml suc de morcovi
  • 300 ml iaurt natual sau chefir
  • 2 andive mai mari
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecaţi într-un castron sucul proaspăt stors de morcovi şi iaurtul sau chefirul.

Condimentaţi amestecul cu sare şi piper şi adăugaţi şi verdeaţa, tocată mărunt. Lăsaţi vasul în repaus, 10 minute, la temperatura camerei.

Tocaţi cât mai mărunt ceapa şi adăugaţi-o în vas, apoi puneţi şi andivele tocate mărunt.

Amestecaţi şi serviţi supa cu crutoane de pâine neagră.

Supa de andive cu iaurt

Pofta buna!

 

 

Berea Imperial Stout

Berea Imperial Stout: Istorie, Evoluție și Producție – Berea Imperial Stout, cunoscută și sub numele de Russian Imperial Stout, este un stil de bere robust și complex, caracterizat printr-un conținut ridicat de alcool și arome intense de malț prăjit, ciocolată, cafea și fructe uscate. Ce Este Berea Imperial Stout? Acest stil de bere a fost […]

Paste cu Sos de Rosii si Legume

Paste cu Sos de Rosii si Legume: o alegere excelenta pentru o masa echilibrata si plina de arome. Aceasta reteta combina beneficiile nutritionale ale legumelor proaspete cu gustul bogat al rosiilor, oferind un fel de mancare satisfacator si sanatos. Ingrediente 300 g de paste (penne, farfalle, spaghetti) – Pastele sunt o sursa excelenta de carbohidrati […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.