Supă de anghinare

Printeaza

Supă de anghinare din: anghinare, cartofi, ceapa, unt, lapte de soia, piper si sare.

retete

Ingrediente:

  • 450 gr. de anghinare
  • 450 gr. de cartofi
  • 1 ceapă spaniolă
  • 30 gr. de unt
  • 500 mililitri de lapte din soia
  • piper şi sare după gust

 

 

Mod de preparare:

Curăţă de coajă, spală şi taie cubuleţe anghinarea, cartofii şi ceapa.

Într-un litru de apă fierbe legumele împreună cu untul şi condimentele până se înmoaie.

Când legumele sunt moi scurge-le într-o strecurătoare.

Pune lichidul din oală într-o tigaie pentru sos, adaugă laptele din soia şi fierbe supa din nou.

Mai adaugă apă dacă este prea groasă. Se serveşte cu cubuleţe mici din pâine de hrişcă rumenite în unt sau în ulei vegetal

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.