Supa de ardei umpluti cu carne
PrinteazaSupa de ardei umpluti cu carne
- 3 si 1/2 l apa
- 1 kg ardei grasi potriviti (de la congelator sau din saramura)
- 800 g carne (400 g vita, 400 g porc)
- 100 g orez
- 1 ou
- 2 cepe albe potrivite
- 5 morcovi potriviti
- 2-3 radacini de patrunjel
- 1 telina mai marisoara
- frunza de telina uscata
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Se pune apa la fiert, se curata zarzavatul, se spala, se taie in lungime fasii subtiri si impreuna cu ceapa se pun in apa clocotita. Fierbi zarzavatul pe jumatate.
Se fierbe orezul pe jumatate, se strecoara si se lasa la racit. Carnea se da prin masina de tocat cu o ceapa, dupa care o amestecam cu orezul si oul crud, potrivim de sare si piper macinat.
Umplem ardeii cu carnea si ii adaugam in oala cu zarzavat fiert pe jumatate si lasam sa fiarba complet. Maruntim frunzele de telina si presaram cand servim la masa.
Pofta buna!
Nici eu nu am mai auzit de supa de ardei umpluti. Cred ca de fapt e mai multa zeama 🙂