Supă ardelenească de cartofi cu tarhon

Printeaza

Supă ardelenească de cartofi

Ingrediente:Supă ardelenească de cartofi cu tarhon

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 2 ardei graşi roşii
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură vegeta
  • câteva frunze tarhon
  • 250 ml lapte

 

Mod de preparare:

Cartofii, morcovii şi ardeii se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe. Se pun la fiert în 3,5 litri de apă.

Când legumele sunt aproape fierte, se adaugă vegeta, uleiul şi laptele fiert în prealabil. Se mai dă supa în câteva clocote, apoi se opreşte focul şi se pune verdeaţa tocată fin.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Ma asteptam sa fie in ciorba si niste slaninuta afumata daca tot e ciorba ardeleneasca 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.