Friptură de Struț la Grătar – este o alternativă sănătoasă și delicioasă la friptura tradițională de vită sau porc. Carnea de struț este cunoscută pentru conținutul său scăzut de grăsimi și pentru faptul că este bogată în proteine și fier. Această rețetă este ideală pentru cei care doresc să experimenteze arome noi și să beneficieze […]
Supa aromata de castraveti
PrinteazaSupa aromata de castraveti din: castraveti, lamaie, iaurt, busuioc, ulei, usturoi, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 castraveţi
- 200 g iaurt
- 1 lămâie
- 2 căţei de usturoi
- 3 fire busuioc
- 1 lingură ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Supa aromata de castraveti: curăţă castraveţii, se taie cuburi şi se pun într-un blender. adaugă iaurtul, căţeii de usturoi, uleiul, busuiocul şi se mixează totul. Se adaugă sare, piper şi zeamă de lămâie după gust şi se dă supa la rece pentru o oră.
Se serveşte cu crutoane de pâine integrală.
Pofta buna!
Stiati ca: Castraveţii se numără printre legumele cu cele mai puţine calorii. Iaurtul este o sursă de proteine şi de calciu.
Tocană de Cocoș: Rețeta Tradițională – un preparat tradițional românesc, plin de savoare și arome bogate. Preparată lent, această tocăniță se bucură de o carne fragedă și un sos aromat, perfect pentru a fi servită la mesele de familie sau la ocazii speciale. Ingrediente: 1 cocoș (aproximativ 1.5-2 kg), tăiat în bucăți 2 linguri de […]