Supa aromata de fasole pastai

Printeaza

Supa aromata de fasole pastai din: fasole, morcov, ceapa, telina, cartofi, paste, sare.

Ingrediente:Supa aromata de fasole pastai

  • 350 g fasole păstăi
  • un morcov
  • o ceapă
  • un fir ţelină
  • 2 cartofi
  • 3-4 linguri paste tip alfabet
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert ceapa, morcovul şi telina, curăţate, spălate şi tăiate după preferinţă. Se lasă 10 minute şi se adaugă cartofii curăţaţi de coajă, spălaţi şi tăiaţi cubuleţe şi păstăile, curăţate şi spălate.

Se lasă 20 de minute şi apoi se pun pastele. Se mai lasă pe foc 10 minute.

Se potriveşte gustul de sare şi se poate servi şi rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.