Supa asiatica de vita

Printeaza

Supa asiatica de vita din: vrabioara, ulei de susan, otet, sos de soia, susan, ghimbir, usturoi, zahar, ardei iuti, varza, ceapa verde, fasole, orez, coriandru.

Ingrediente:Supa asiatica de vita

  • 1 kg vrăbioară, tăiată bucăţi
  • 1 lingură ulei de susan
  • 1 lingură oţet de mere
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 linguri susan
  • 2 cm ghimbir, răzuit
  • 4 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 1 linguriţă zahăr tos
  • 2 ardei iuţi, tocaţi
  • 300 g varză albă, tocată
  • 1 legătură ceapă verde, tăiată
  • 150 g fasole verde
  • 250 g orez basmati, fiert
  • o mână de coriandru proaspăt, tocat

 

Mod de preparare:

Pune carnea la marinat cu uleiul, oţetul, sosul de soia, susanul, ghimbirul, usturoiul, zahărul şi ardeiul şi lasă să stea 1 oră cel puţin.

Intr-un vas special – wok -prăjeşte carnea cu marinata până când se rumeneşte. Adaugă apă cât să acoperi, micşorează flacăra şi lasă să fiarbă înăbuşit la foc mic 2 ore sau până când carnea se pătrunde.

Adaugă orezul şi legumele rămase şi încălzeşte complet. Serveşte fierbinte-dacă e necesar diluează cu puţină apă – cu garnitură de orez şi coriandru proaspăt.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.