Supa balineza

Printeaza

Supa balineza din: fructe de manghier, lapte de soia, ghimbir.

Ingrediente:Supa balineza

  • 2 fructe de manghier mari şi bine coapte
  • 250 ml lapte de soia
  • 2 linguriţe de ghimbir proaspăt ras

 

Mod de preparare:

Curăţaţi fructele de manghier, tăiaţi-le în cuburi. Puneţi-le în bolul mixerului, împreună cu laptele şi ghimbirul, şi daţi la mixer până obţineţi un amestec omogen şi cremos.

Turnaţi în castronaşe şi ţineţi la rece până în momentul servirii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.