Supa banateana

Printeaza

Supa banateana: apa, costita afumata, mere, boia, sare, supă de carne de porc sau de pasăre, faina, unt sau ulei, smantana, orez, ceapa.

Ingrediente:Supa banateana

  • 150 g costiţă afumată
  • 2 mere
  • 1 linguriţă boia de ardei
  • sare
  • 1 1/2 supă de carne de porc sau de pasăre
  • 1 1/2 apă
  • 1 lingură făină
  • 60 g unt sau ulei
  • 150 g smântână
  • 50 g orez
  • 1 ceapă

 

 

Mod de preparare:

Din costiţa tăiată în cuburi mici, unt, făina, ceapa tocată, merele tăiate şi boiaua de ardei, faceţi un rântaş alb. Fierbeţi-l cu supa şi apa timp de 30 de minute. Treceţi-l apoi prin sita fină şi puneţi-l din nou la fiert.

Terminaţi supa adăugând, în final, orezul fiert, puţin piept de pasăre tăiat julien şi smântână. Supa poate fi servită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.