Supă de berbec cu fasole boabe

Printeaza

Supă de berbec cu fasole boabe din: carne de berbec, fasole boabe, ceapa, usturoi, pipet afumat, foaie dafin, bulion, vin, apa, sare, smantana.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne de berbec
  • 350 g fasole boabe
  • 1 ceapă
  • 4 căţei usturoi
  • 180 g piept afumat
  • 1 foaie dafin
  • 1 linguriţă bulion pastă
  • 1/2 pahar vin
  • 3 l apă
  • sare
  • 2 linguri smantană

 

Mod de preparare:

Supă de berbec cu fasole boabe: Se taie carnea în 12 bucăţi egale, se spală, se opăreşte şi se pune să fiarbă cu fasolea (care a fost fiartă înainte 10 minute), usturoiul, ceapa, foaia de dafin şi costiţa.

Cînd este gata, jumătate din fasole se dă prin sită.

Se termină cu bulionul, 2 linguri smîntînă, vinul şi se mai fierbe 2—3 minute.

 

Supă cremă de berbecuţ

Supă cremă de berbecuţ din: carne de berbecut, morcov, radacina de patrunjel, telina, ceapa, galbenusuri, smantana, sare.   Ingrediente: 700 g carne de berbecut 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 2 cepe 2 galbenusuri 3 linguri smantana sare   Mod de preparare: Spălaţi carnea şi fierbeţi-o 1 oră şi jumătate, la foc […]

 

Supa de berbec cu arpacas si smantana

Supa de berbec cu arpacas si smantana din: carne de berbec, morcov, telina, pastarnac, arpacas, unt, oua, smantana si sare. Ingrediente: 500 g carne de berbec 100 g morcov 100 g telina 100 g pastarnac 100 g arpacas 100 g unt 2 oua 80 g smantana lichida sare   Mod de preparare: Carnea o cureţi de […]

Supă de berbec cu mazăre şi arpacaş

Supă de berbec cu mazăre şi arpacaş Ingrediente: 1,200 kg carne de berbec cu os 1 telină 2 rădăcini albitură 1 morcov 1 fir praz 1 crenguţă cimbru sare 4 căţei usturoi 120 g mazare 100 g arpacaş 3 l apă   Mod de preparare: Carnea bine spălată se pune la fiert, se spumează bine, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.