Supă cremă de berbecuţ din: carne de berbecut, morcov, radacina de patrunjel, telina, ceapa, galbenusuri, smantana, sare. Ingrediente: 700 g carne de berbecut 1 morcov 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 2 cepe 2 galbenusuri 3 linguri smantana sare Mod de preparare: Spălaţi carnea şi fierbeţi-o 1 oră şi jumătate, la foc […]
Supă de berbec cu fasole boabe
PrinteazaSupă de berbec cu fasole boabe din: carne de berbec, fasole boabe, ceapa, usturoi, pipet afumat, foaie dafin, bulion, vin, apa, sare, smantana.
Ingrediente:
- 1 kg carne de berbec
- 350 g fasole boabe
- 1 ceapă
- 4 căţei usturoi
- 180 g piept afumat
- 1 foaie dafin
- 1 linguriţă bulion pastă
- 1/2 pahar vin
- 3 l apă
- sare
- 2 linguri smantană
Mod de preparare:
Supă de berbec cu fasole boabe: Se taie carnea în 12 bucăţi egale, se spală, se opăreşte şi se pune să fiarbă cu fasolea (care a fost fiartă înainte 10 minute), usturoiul, ceapa, foaia de dafin şi costiţa.
Cînd este gata, jumătate din fasole se dă prin sită.
Se termină cu bulionul, 2 linguri smîntînă, vinul şi se mai fierbe 2—3 minute.
Supa de berbec cu arpacas si smantana
Supa de berbec cu arpacas si smantana din: carne de berbec, morcov, telina, pastarnac, arpacas, unt, oua, smantana si sare. Ingrediente: 500 g carne de berbec 100 g morcov 100 g telina 100 g pastarnac 100 g arpacas 100 g unt 2 oua 80 g smantana lichida sare Mod de preparare: Carnea o cureţi de […]
Supă de berbec cu mazăre şi arpacaş
Supă de berbec cu mazăre şi arpacaş Ingrediente: 1,200 kg carne de berbec cu os 1 telină 2 rădăcini albitură 1 morcov 1 fir praz 1 crenguţă cimbru sare 4 căţei usturoi 120 g mazare 100 g arpacaş 3 l apă Mod de preparare: Carnea bine spălată se pune la fiert, se spumează bine, […]
Pofta buna!