Supă de berbec cu găină

Printeaza

Supă de berbec cu găină din: carne de berbec, carne de gaina, burtei, ceapa, telina, sare, piper, vin, cimbru, patrunjel, marar, galbenusuri, smantana, ulei, faina, apa.

Ingrediente:

  • 600 g carne de berbec
  • 350 g carne de găină
  • 200 g bureţi
  • 1 ceapă
  • 1/2 telină
  • sare
  • piper pisat
  • 1 pahar vin
  • cimbru
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • 1 legătură mă­rar
  • 2 gălbenuşuri
  • 2 linguri smantană
  • 40 g ulei
  • 1/4 lingură făină
  • 3 l apă

 

Mod de preparare:

Carnea se spală bine, se taie bucăţi egale, se sotează în ulei cu ceapa to­cată şi cu făina şi se pune la fiert.

Pe parcurs se adaugă bureţii tăiaţi sotaţi cu vinul, sare, piper pisat şi cimbru.

Cînd carnea a fiert se pune verdeaţa tocată şi se leagă cu gălbenuşurile amestecate cu smantană.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.