Supa-crema de cartofi cu kaizer din: cartofi, telina, kaizer, smantana, ceapa, patrunjel, morcov, sare, ulei, dafin. Ingrediente: 1 kg cartofi 1/2 telina 250 g kaizer 125 g smantana 1 ceapa 1/2 legatura de patrunjel 1 morcov sare ulei 1 foaie de dafin Mod de preparare: Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei. Adauga morcovul, […]
Supa ardeleneasca cu smantana si zer din: fasole verde, slanina apa, ceapa verde, rosii, verdeata, zer, smantana, sare. Ingrediente: 1 kg fasole verde pastai 200 g slanina alba 10-12 fire ceapa verde 3 rosii verdeata tocata 1 cana cu zer 1 pahar cu smantana sare Mod de preparare: Curăţaţi fasolea, o spălaţi în apă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.