Supa campeneasca cu cartofi, praz si rosii

Printeaza

Supa campeneasca cu cartofi, praz si rosii din: morcovi, păstârnac, telină, cartofi, roşii, praz sau ceapă, margarină, fulgi de porumb, pătrunjel verde, sare.

Supa campeneasca cu cartofi, praz si rosii

Ingrediente:

  • 3 kg morcovi
  • 200 g păstârnac
  • 100 g ţelină
  • 250 g cartofi
  • 750 g roşii
  • 100 g praz sau ceapă
  • 100 g margarina
  • 100 g fulgi de porumb
  • 1 legătură pătrunjel verde, tocat mărunt
  • sare

Mod de preparare:

Legumele se curăţă şi se taie cu puţin înainte de a fi infroduse în oală, ca să nu stea în âer sau în apă şi să-şi piardă din conţinutul în vitamine.

Se pun direct în apă clocotită, tăiate felii subţiri. După ce au fiert, se pasează şi se adaugă cuburi de roşii curăţate de pieliţe şi fară seminţe.

Se mai dă în clocot şi se adaugă margarină proaspătă. Se serveşte cu pătrunjel şi fulgi de porumb.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.