Supa cu carne de pui si curcan

Printeaza

Supa cu carne de pui si curcan din: piept de pui, ceapa, carne tocata de curcan, linte, apa, orz, concentrat de pui, naut, spanac, ulei, suc de rosii, patrunjel.

 

Ingrediente:Supa_cu_carne_de_pui_si_curcan

  • 1/2 piept de pui
  • 1 ceapă
  • 200 g carne tocată de curcan
  • 250 g linte
  • 1 litru apă
  • 125 g orz
  • 900 ml supă din concentrat de pui
  • 500 g năut conservat
  • 250 g spanac
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml suc de roşii
  •  câteva fire pătrunjel

 

Mod de preparare:

În oala de fiert se pune uleiul la încins şi se călesc uşor carnea tocată şi ceapa tăiată mărunt.

Când ceapa a devenit translucidă, se scoate amestecul şi se pune orzul spălat şi scurs de apă. Se lasă un minut.

Se adaugă carnea tocată şi ceapa, lintea, carnea de pui fără piele, apa, supa din concentrat de pui şi se lasă să ajungă la punctul de fierbere.

Se reduce focul, se acoperă cu un capac şi se lasă la fiert 30 de minute.

După acest timp, se scoate carnea de pui, se lasă un pic la răcit şi se desface în fâşii subţiri care se pun din nou în oală, fără os.

Se adaugă năutul conservat şi trecut sub un jet de apă, spanacul, sucul de roşii şi se mai lasă pe foc 5 minute.

Se serveşte cu pătrunjel sau ceapa ciorii.

Supa cu carne de pui si curcan

Supa_cu_carne_de_pui_si_curcan

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.