Supa cu carne de vita, fasole pastai si cartofi

Printeaza

Supa cu carne de vita, fasole pastai si cartofi din: carne de vita, ceapa, morcovi, cartofi, fasole pastai, cimbru, foaie de dafin, ulei, supa concentrat de vita, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 800 g carne de vita
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 4-5 cartofi
  • o conserva mica fasole pastai
  • o lingurita cimbru
  • o foaie dafin
  • 3-4 linguri ulei
  • 500 ml supa concentrat de vita
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă cu fund dublu se încinge uleiul şi se căleşte carnea spălată si curăţată de surplusul de pieliţe.

Se scot bucăţile de carne prăjite şi, în acelaşi ulei, se călesc morcovii şi cartofii tăiaţi. Se scot legumele şi se lasă deoparte.

Se repun bucăţile de carne în cratiţă, se toarnă supa şi se pune foaia de dafin, după care se fierb la foc mic o oră.

Se adaugă toate legumele, se presară sare, piper şi cimbru şi se mai lasă la fiert 30 de minute.

 

Supa cu carne de vita, fasole pastai si cartofi

Supa_cu_carne_de_vita_fasole_pastai_si_cartofi

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.