Supa de vitel cu patrunjel din: oase de vitel, macaroane, ceapa, telina, smantana, unt, faina, patrunjel, sare. Ingrediente: 2,5 kg oase de viţel 4 l apă sare 150 g macaroane 2 cepe albe 1 ţelină potrivita 1/2 pahar smântână 80 g unt 1 lingură făină pătrunjel verde Mod de preparare: Puneţi la fiert oasele […]
Supa cu carne de vitel si legume
PrinteazaSupa cu carne de vitel si legume din: carne de vitel, cartofi, ceapa, usturoi, ardei iute, piper, chimion, oregano, pasta de ardei iute, oua, apa.
- 650 g de came de viţel, tăiată în fâşii (carne deshidratată, uşor prăjită şi tăiată bucăţi)
- Un kg de cartofi tăiaţi felii
- o ceapă mare tăiată felii şi prăjită în ulei
- doi căţei de usturoi tăiaţi mărunt şi prăjiţi deasupra cepei
- o roşie tăiată
- un ardei iute foarte picat, fără sâmburi, tăiat mărunt
- piper
- chimion
- oregano după gust
- o linguriţă de pastă de ardei iute
- 6 ouă
- doi litri de apă fiartă
Mod de preparare:
Intr-o oală mare se prăjesc bine ceapa, usturoiul şi roşiile.
Deasupra lor se pun, timp de câteva minute, carnea şi cartofii, se adaugă toate condimentele şi se adaugă apa fiartă.
Se acoperă, iar după 20 de minute se verifică dacă sunt fierţi cartofii.
Se varsă conţinutul celor şase ouă şi se amestecă încet timp de un minut. Se serveşte caldă.
Supa cu carne de vitel si legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa de vitel cu patrunjel
Supa de conopida cu oase de vitel
Supa de conopida cu oase de vitel din: conopidă, unt, făină, pătrunjel verde, oase de viţel, sare. Ingrediente: 600 g conopidă curăţată de frunze 40 g unt 30 g făină pătrunjel verde 300 g oase de viţel sare Mod de preparare: Conopida se taie mărunt şi se căleste cu sare, în untură. Se stinge cu 1 l […]
Pofta buna!