Supa de cartofi cu conopida

Printeaza

Supa de cartofi cu conopida din: conopida, cartofi, ulei, ceapa, morcovi, orez, rosii in bulion, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 conopida potrivita
  • 100 ml ulei
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 linguri orez
  • 2 linguri rosii in bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare Supa de cartofi cu conopida:

Puneţi la fiert cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, în 3 l apă, împreună cu ceapa tocată mărunt şi morcovul tocat mărunt.

Desfaceţi conopida în bucheţele, opăriţi-le 1 minut, apoi puneţi-le în oala cu supă, împreună cu roşiile tocate şi orezul spălat.

Potriviţi de sare şi piper şi mai lăsaţi supa să fiarbă încă 10 minute, după care adă­ugaţi pătrunjelul tocat mărunt şi serviţi supa caldă.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Supă de secară cu legume rădăcinoase

Supă de secară cu legume rădăcinoase – este o alegere excelentă pentru cei care doresc o masă hrănitoare și sănătoasă. Această supă bogată în fibre și vitamine combină aromele pământii ale secarei cu dulceața naturală a legumelor rădăcinoase, oferind o experiență culinară deosebită. Ideală pentru zilele răcoroase, această rețetă este ușor de preparat și perfectă […]

Supă de Post cu Mazăre și Cartofi

Supă de Post cu Mazăre și Cartofi – este un preparat tradițional, simplu și sănătos, perfect pentru zilele de post. Această supă este bogată în fibre și vitamine, oferind un aport nutritiv echilibrat și un gust reconfortant. Mazărea și cartofii se combină pentru a crea o textură cremoasă și o aromă delicată, fiind ideală pentru […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Asta e de post, nu-i asa?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.