Supă de cartofi cu costiţă afumată marinareasca

Printeaza

Supă de cartofi cu costiţă afumată marinareasca

Ingrediente:

  • 400 g cartofi
  • 150 g costiţă afumată
  • 1 telina
  • 3 fire praz
  • 2 cepe
  • 3 lin­guri smantană
  • 1 litru supă
  • 1 cutie crevete
  • crab sau 20 cozi de raci
  • 60 g unt
  • 1/2 linguriţă boia de ardei
  • sare
  • 2 linguriţe coniac

 

Mod de preparare:

Supă de cartofi cu costiţă afumată marinareasca: Costiţa se taie julien, se prăjeşte puţin cu unt, se adaugă boiaua, prazul şi ceapa tăiate julien şi se fierbe cu supa şi 2 litri apă.

Pe parcurs se pun cartofii tăiaţi cuburi. Se amestecă cu cozile de raci fierte tăiate bucăţi mici, smantana şi coniacul.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.