Supa de cartofi si crabi

Printeaza

Supa de cartofi si crabi din: morcov, praz, telina, ceapa, cimbru, ulei, smantana, sare si piper, carne de crabi.

Ingrediente:

  • 1 morcov
  • 1/4 praz
  • 100 g telina
  • 200 g cartofi fainosi
  • 1 ceapa mica
  • 1 crenguta cimbru
  • 1/2 lingurita ulei
  • 250 ml supa
  • 1 lingura smantana dulce
  • sare
  • piper
  • 25 g carne de crabi

Mod de preparare:

Supa de cartofi si crabi: Pregatiti legu­mele si taiati-le marunt. Cu­ratati cartofii, spalati-i si ta­iati-i cubulete. Curatati cea­pa si tocati-o marunt. Spalati cimbrul si tocati-l mai mare.

Incingeti uleiul intr-un vas si caliti acolo ceapa, legume­le si cartofii, amestecand con­tinuu. Adaugati supa si cimbrul si fierbeti totul circa 15 minute.

Pasati supa, adaugati smantana dulce si condimentati-o cu sare si cu piper. Puneti crabii intr-o strecuratoare, spalati-i cu apa rece, uscati-i pe un servet de bucatarie, apoi adaugati-i in supa.

Daca doriti, ornati supa cu crengute de cimbru.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Drob de Miel – Tradiție și Gust în Bucătăria de Paște

organe de miel, ceapa, usturoi, marar, patrunjel, oua, branza, lapte, pesmet, sare, piper, patrunjel. Drob de miel este un preparat tradițional românesc, nelipsit de pe mesele de Paște. Acesta combină armonios ingrediente precum organele de miel cu verdețuri și condimente, rezultând o mâncare […]

Terci de Grâu Bulgur cu Iaurt și Fructe de Pădure

din: bulgur, apa, sare, iaurt, fructe de padure, menta. Este un mic dejun ideal pentru cei care caută o opțiune sănătoasă și revigorantă pentru începutul zilei. Combinația de bulgur, bogat în fibre și proteine, cu dulceața naturală a fructelor de pădure și cremozitatea iaurtului, creează […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.