organe de miel, ceapa, usturoi, marar, patrunjel, oua, branza, lapte, pesmet, sare, piper, patrunjel. Drob de miel este un preparat tradițional românesc, nelipsit de pe mesele de Paște. Acesta combină armonios ingrediente precum organele de miel cu verdețuri și condimente, rezultând o mâncare […]
Supa de cartofi si crabi
PrinteazaSupa de cartofi si crabi din: morcov, praz, telina, ceapa, cimbru, ulei, smantana, sare si piper, carne de crabi.
Ingrediente:
- 1 morcov
- 1/4 praz
- 100 g telina
- 200 g cartofi fainosi
- 1 ceapa mica
- 1 crenguta cimbru
- 1/2 lingurita ulei
- 250 ml supa
- 1 lingura smantana dulce
- sare
- piper
- 25 g carne de crabi
Mod de preparare:
Supa de cartofi si crabi: Pregatiti legumele si taiati-le marunt. Curatati cartofii, spalati-i si taiati-i cubulete. Curatati ceapa si tocati-o marunt. Spalati cimbrul si tocati-l mai mare.
Incingeti uleiul intr-un vas si caliti acolo ceapa, legumele si cartofii, amestecand continuu. Adaugati supa si cimbrul si fierbeti totul circa 15 minute.
Pasati supa, adaugati smantana dulce si condimentati-o cu sare si cu piper. Puneti crabii intr-o strecuratoare, spalati-i cu apa rece, uscati-i pe un servet de bucatarie, apoi adaugati-i in supa.
Daca doriti, ornati supa cu crengute de cimbru.
Pofta buna!
Terci de Grâu Bulgur cu Iaurt și Fructe de Pădure
din: bulgur, apa, sare, iaurt, fructe de padure, menta. Este un mic dejun ideal pentru cei care caută o opțiune sănătoasă și revigorantă pentru începutul zilei. Combinația de bulgur, bogat în fibre și proteine, cu dulceața naturală a fructelor de pădure și cremozitatea iaurtului, creează […]