Supa de cartofi cu nucsoara si smantana

Printeaza

Supa de cartofi cu nucsoara si smantana din: cartofi, morcovi, maghiran, chimen, nucsoara si smantana.

Ingrediente:

  • 2 cartofi mari
  • 2 morcovi mici
  • 1 lingurita maghiran
  • chimen
  • nucsoara rasa
  • 2 linguri smantana

 

Mod de preparare:

spala cartofii si se taie cuburi (cu tot cu coaja). Se curata mrocovii, se spala si se taie felii subtiri.

amesteca impreuna cu maghiranul si cate 2 prafuri de chimen si de nucsoara; se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba la foc moale 20 de minute.

Cand se inmoaie legumele se inglobeaza smantana si se mai sareaza si pipereaza dupa gust.

 

Supa de cartofi cu nucsoara si smantana

Supa_de_cartofi_cu_nucsoara_si_smantana

Pofta buna!

 

 

 

Chiftele la Cuptor – Rețetă sănătoasă și delicioasă

carne de pui, ceapa, usturoi, ou, pesmet integral, lapte degresat, patrunjel, sare, piper, boaie de ardei, ulei de masline. Chiftelele la cuptor reprezintă o alternativă sănătoasă și delicioasă la chiftelele prăjite tradiționale. Această rețetă are origini în bucătăria mediteraneană, unde se pune accent pe utilizarea ingredientelor […]

Chimen – Beneficii pentru sanatate si retete

Chimenul, cunoscut și sub numele de “cimbru de grădină” sau “cimbru sălbatic”, este o plantă aromatică care face parte din familia Apiaceae. Semințele de chimen sunt utilizate în bucătărie și în medicina tradițională din mai multe motive. Iată mai multe informații despre chimen, inclusiv beneficii pentru sănătate, proprietăți […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.