Supa de cartofi cu paste prajite

Printeaza

Supa de cartofi cu paste prajite din: cartofi, morcov, patrunjel, ceapa, faina, boia, supa, patrunjel, paste si ulei.

 

Ingrediente:Supe_1

  • 6 cartofi mai mari
  • 1 morcov mare
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita boia
  • supa
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 g paste in forma de patrate
  • 100 ml ulei

 

 

Mod de preparare:

Prăjiţi în ulei pastele până când devin uşor aurii. Adăugaţi ceapa tăiată mărunt. Când aceasta s-a înmuiat, adăugaţi făina şi boiaua, amestecaţi şi turnaţi 2 litri de apă caldă. Amestecaţi pentru a nu se forma cocoloaşe şi apoi lăsaţi să fiarbă încet.

Puneţi în oală cartofii curăţaţi şi tăiaţi în cubuleţe, morcovul şi pătrunjelul tăiaţi în rondele.

Când morcovul este suficient de fiert, adăugaţi frunzele de pătrunjel tăiate mărunt.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Supa crema de midii cu legume

Supa crema de midii cu legume

Supa crema de midii cu legume din: midii, unt, ceapa, telina, vin alb sec, faina, zeama de lamaie, sos de peste, curry, smantana, sare, piper alb. Ingrediente: 300 g midii 100 g unt 1 ceapa 3 tije de telina apio 50 ml vin alb sec 7 linguri cu faina 3 linguri cu zeama de lamaie […]

Reteta zilei: Supa crema picanta de conopida

Supa crema picanta de conopida din: ardei iute, conopida, unt, praz, ceapa, sare, piper, apa, otet, chili. Ingrediente:  1 ardei iute jalapeño 1 conopidă 8 linguri unt 1 fir praz 1 ceapă mică sare și piper, după gust 4½ cani apă ½ linguriță de oțet fulgi de chili   Mod de preparare: Coaceti ardeiul iute. […]

 

 

Supa crema de morcovi cu dafin

Supa crema de morcovi cu dafin

Supa crema de morcovi cu dafin din: morcovi, ceapa, ghimbir, iaurt, dafin, ulei, zahar, sare. Ingrediente: 600 g morcovi 1 ceapă 1 linguriţă rasă cu ghimbir măcinat 100 g iaurt 1 l zeamă de legume strecurată 1 foaie de dafin 2 linguri cu ulei de măsline 1/2 linguriţă cu zahăr sare piper   Mod de […]

Supa crema de mazare cu ceapa

Supa crema de mazare cu ceapa

Supa crema de mazare cu ceapa din: mazare, ceapa, morcov, telina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g mazăre 1 morcov 1 ceapă medie 1 ţelină 2 linguri cu ulei de măsline sare şi piper   Mod de preparare: Curăţă morcovul, ceapa şi ţelina şi taie-le cubuleţe sau dă-le pe râzătoare. Pune-le într-o tigaie cu uleiul […]

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Paste prajite? e ciudat

  2. chiar asa cu paste prajite, ce gust o avea supa de cartofi? 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.