Supa de cascaval cu verdeata
PrinteazaSupa de cascaval cu verdeata din: unt, faina, zeama de carne, cascaval, paine, ulei vegetal, frunze de patrunjel, nucsoara, piper, sare.
- 60 g unt
- 60 g faina
- 1,5 l zeama in care a fiert carnea
- 180 g cascaval
- 6 felioare paine
- ulei vegetal
- frunze de patrunjel
- nucsoara
- piper negru macinat
- sare
Mod de preparare:
Intr-o cratita se topeste untul si se prajeste faina, pana se rumeneste. Amestecand, se toarna zeama si se fierbe 5-7 minute, apoi se adauga cascavalul taiat marunt, piperul, nucsoara, sare. Se prajesc in unt felioarele de paine.
La servire, se pun in farfurii feliaorele de paine, iar peste ele se toarna supa. Se presara cu verdeata.
Supa de cascaval cu verdeata
Pofta buna!