Supa cu cascaval

Printeaza

Supa cu cascaval din: legume, oase de vita, galbenusuri, cascaval, smantana, unt, patrunjel, sare.

Ingrediente:Supa cu cascaval

  • 500 g legume (morcov, ceapa, telina, pastarnac)
  • 1 kg oase de vita
  • 2 galbenusuri
  • 100 g cascaval ras
  • 2 linguri smantana
  • 50 g unt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Oasele spălate se sparg şi se fierb în 3-41 apă. Se ia spu­ma.

După o oră de fierbere, se adaugă legumele curăţate, spălate şi tăiate cubuleţ e. Se mai fierb 60 de minute la foc mic, apoi se strecoară.

Separat, într-un castron, se amestecă gălbenuşurile, caşcavalul, smântână, untul, uleiul şi se omogenizează bine.

Din acest amestec se pune în supa strecurată puţin câte puţin, amestecând încontinuu.

Se mai dă într-un clocot, apoi se ia de pe foc. Se serveşte fierbinte cu pătrunjel.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.