Supa cu castane si stafide

Printeaza

Supa cu castane din: castane, stafide, lapte si sare.

Ingrediente:Supa_crema_de_castane_05

  • 250-300 g castane, cojite şi uscate
  • stafide
  • 1 1/2 l lapte
  • sare

 

Mod de preparare:

Alegeţi castane comestibile, lăsaţi-le la muiat 24 de ore în apă caldă. Scurgeţi-le şi puneţi-le la fiert, să clocotească încet, pe foc domol două ore. In ultimele minute puneţi 1/2 linguriţă cu sare.

Scoateţi castanele, scurgeţi-le din nou de apă, după care puneţi-le iar la fiert, de data aceasta în lapte.

Puneţi după gust 1-2 linguri cu stafide. Aduceţi supa la masă în castron şi serviţi-o.

 

Supa cu castane

Supa_crema_de_castane_05

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.