Supa de castravete amar cu crevete si porc

Printeaza

Supa de castravete amar cu crevete si porc din: castravete, crevet proaspăt, carne slabă de porc, ceapă verde, ceapă de apă, sare, ulei.

Ingrediente:Supa de castravete amar cu crevete si porc

  • 400 g castravete mic
  • 50 g crevet proaspăt
  • 50 g carne slabă de porc
  • ceapă verde
  • ceapă de apă
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Spălaţi castraveţii, despicaţi-i înlăturaţi-le seminţele, tăiaţi-i felii, apoi ţineţi-i în saramura zece minute pentru a nu fi amari. Curăţaţi crevetele şi spălaţi-l.

Spălaţi ceapa şi zdrobiţi-o. Spălaţi carnea de porc şi tăiaţi-o felii. Spălaţi ceapa verde, apoi tăiaţi-o.

Incingeţi uleiul într-o tigaie, rumeniţi ceapa, adăugaţi crevetele, feliile de porc, sarea şi amestecaţi.

Adăugaţi două castronele de apă şi lăsaţi să fiarbă. Când dă în clocot, adăugaţi castravetele şi fierbeţi zece minute.

Turtiaţi conţinutul într-un castron şi presăraţi peste el bucăţi de ceapă verde. Se serveşte cu orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.