Supa de castraveti cu iaurt si menta

Printeaza

Supa de castraveti cu iaurt si menta din: lapte, iaurt, smantana, castraveciori, ceapa, patrunjel, menta, sare, piper.

Ingrediente:

  • 275 ml lapte
  • 425 g iaurt
  • 150 g smântână
  • 2 castraveciori
  • 1 fir de ceapă verde
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 1 linguriţă cu mentă uscată
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Supa de castraveti cu iaurt si menta: Intr-un vas încăpător, amestecă laptele, smântână şi iaurtul. Curăţă castraveciorii şi taie-i cubuleţe. Taie mărunt ceapa verde şi o mână de frunze de pătrunjel.

Adaugă-le peste laptele amestecat cu iaurt şi smântână. Amestecă.

Potriveşte gustul de sare şi piper, acoperă vasul şi dă-l la rece. Lasă supa la frigider aproximativ 2 ore. Serveşte-o rece, cu mentă deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

Ciorbă de ciuperci și dovlecel

Ciorbă de ciuperci și dovlecel – un preparat ușor și nutritiv, ideal pentru mesele de zi cu zi. Această rețetă combină aromele bogate ale ciupercilor cu prospețimea dovleceilor, rezultând o ciorbă echilibrată și plină de savoare. Prepararea acestei ciorbe necesită ingrediente simple și puțin timp, dar rezultatul final va fi cu siguranță apreciat de toți […]

Ciorbă de Burtă Falsă cu Soia

Ciorbă de Burtă Falsă cu Soia – este o alternativă delicioasă și sănătoasă la tradiționala ciorbă de burtă. Această rețetă vegetariană păstrează aromele bogate și consistența ciorbei clasice, înlocuind burta de vită cu fâșii de soia, oferind astfel o variantă mai ușoară și prietenoasă cu dieta. Ideală pentru cei care doresc să reducă consumul de […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.