Supa de castraveti murati

Printeaza

Supa de castraveti murati din: castraveti acri, morcovi, unt, faina, supa de pui, paste, smantana, marar, sare si piper.

Ingrediente:

  • 6 castrveti acri
  • 3 morcovi
  • 50 g unt
  • o lingura faina
  • un litru supa de pui din concentrat
  • 150 g paste
  • un pahar mic smantana
  • o legatura marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie grosier castraveţii, iar morcovii curăţaţi si spălaţi se trec prin râzătoare sau se taie cubuleţe.

Se prepară supa de pui din concen­trat si apă, conform indicaţiilor de pe pachet. In oala de fiert se topeşte untul şi se călesc castraveţii.

Apoi, se adaugă făina amestecând bine. Se pun morcovii şi apoi supa de pui.

Se acoperă oala şi se lasă la fiert. După 10 minute, se adaugă pastele şi se mai lasă încă 10 minute pe foc.

Intre timp, se amestecă smântână cu mărarul tocat şi se toarnă în oală. Se lasă pe foc încă 5 minute, se potriveşte de sare şi piper şi se opreşte apoi focul.

Se aduce la masă ornată cu mărar deasupra.

 

Supa de castraveti murati

Supa_de_castraveti_murati

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. N-am mancat pana acum, nici macar nu am gustat supa de castraveti murati

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.