Supa de ceapa cu bacon din: ceapa, bacon, ulei, supa de pui, cimbru, sare, foi de dafin, piper negru, bagheta, branza telemea.
Ingrediente:
4 cepe
200 g bacon
50 ml ulei
2 l supa de pui sau de vita
cimbru
sare
2 foi de dafin
piper negru bobae
1 bagheta frantuzeasca
60 g branza telemea
Mod de preparare:
Tai ceapa şi baconul fâşii şi le pui la foc într-o oală încinsă cu ulei.
Le laşi să se rumenească şi amesteci din când în când.
Adaugi în oală supa, boabele de piper negru, foile de dafin, cimbrul, sarea şi laşi la foc mediu 30 de minute.
Tai bagheta felii şi le pui într-o tigaie sau o tavă termorezistentă. Razi brânza peste feliile de pâine şi le dai la cuptorul preîncălzit câteva minute, până se topeşte brânza.
Supa cu ceapa si cartofi din: unt, ceapa, cartofi, sare, piper, cimbru, dafin, smantana. Ingrediente: 1 linguriţa cu unt 3 fire de ceapă verde tăiată în rondele mici 1 ceapă mijlocie, tăiată felii 5 cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în bucăţele sare si piper, după gust cimbru uscat maghiran uscat 1 frunză de dafin 5 căni […]
Supa de ceapa cu margarina din: ceapa, margarina, faina, sare, piper, paine. Ingrediente: 400 g ceapă 60 g margarină vegetală 2 linguri făină 1 l apă sare piper 8 felii de pâine Mod de preparare: Cureţi ceapa, o speli şi o tai solzişori pe care îi căleşti în ulei. Adaugi făina şi amesteci până […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.