Supa de ceapa cu branza
PrinteazaSupa de ceapa cu branza din: ceapa, supa de carne, unt, faina, paine prajita in unt, branza, sare.
Ingrediente:
- 250 g ceapa
- 3 l supa de carne
- 2 linguri unt
- 1/2 lingura faina
- 6 felii de paine prajita in unt
- 1 lingura branza rasa
- sare
Mod de preparara:
intr-o lingura de unt, avand grija sa nu se ingalbeneasca.
Cand ceapa s-a inmuiat, trageti vasul de pe foc si adaugati faina.
Stingeti cu putina apa, apoi puneti supa de carne si amestecati ingredientele putin.
Sarati si lasati sa fiarbainca 15 minute, intre tirnp, prajiti painea in unt si cand serviti, puneti in fiecare farfurie cate 1 felie de paine prajita, turnati deasupra supa si presarati cu branza.
Supa de ceapa cu branza
Pofta buna!