Supa de ceapa cu lapte din: ceapa, lapte, unt, oua, sare, piper. Ingrediente: 10 cepe albe mici 100 g unt 1,5 l lapte 3 ouă sare piper Mod de preparare: Curăţaţi cepele de frunze, tăiaţi-le în două, ţineţi-le în apă rece 5 minute, scoateţi şi tăiaţi-le peştişori, după care căliţi-le în unt folosind o […]
Supa de ceapa cu paine prajita din: ceapa, ulei de masline, unt, supa, paine, sare, piper. Ingrediente: 4 cepe 2 linguri ulei de masline 2 linguri unt 900ml supa 4 felii paine 40-50 branza gruyere sau cheddar, rasa sare si piper Mod de preparare: Curatati si tocati ceapa. Incalziti uleiul si untul intr-o oala. […]
Supa de ceapa cu branza rasa din: morcovi, patrunjel, telina, ceapa, ulei, faina, paine, branza rasa sau cascaval. Ingrediente: 1-2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1/2 telină 250 g ceapă 4-5 linguri ulei 1 lingură făină 6-8 feliufe de pâine 2 linguri brânză rasă sau caşcaval Mod de preparare: Zarzavatul (morcovii, pătrunjelul şi ţelina) se […]
Supa de ceapa cu vin din: ceapa, ardei, usturoi, sare, ulei, vin, piper, zahar, maghiran, paine, branza. Ingrediente: 500 g ceapă verde 1 ardei iute roşu 2 căţei de usturoi sare 3 linguri de ulei de unt 250 ml vin alb sec 750 ml supă de legume piper 1 priză de zahăr 1/2 de legătură […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.