Supă de ceapă coaptă cu brânză de capră

Printeaza

O reteta de supa de ceapa coapte cu branza de capra din: ceapa, ulei de masline, supa de legume, mustar, marmite, patrunjel, paine si branza de capra.

Ingrediente:Supă de ceapă coaptă cu brânză de capră

  • 800 g de ceapa, taiata in felii
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 litru supa de legume gata facuta
  • 1 lingura de mustar cu boabe
  • 1 lingurita de Marmite
  • 1 mana de patrunjel, tocat grosier
  • 8 felii groase de paine
  • 100 g branza de capra, taiata in cubulete

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 200º C/gaz 6. Se pune ceapa într-o tavă adâncă împreună cu uleiul, sare şi piper. Se amestecă bine, apoi se dă la cuptor 45 de minute până când ceapa devine maro-rumenă, dar nu arsă. Se amestecă în tavă la jumătatea timpului.

Se răstoarnă ceapa într-o cratiţă mare, împreună cu supa, muştarul şi Marmite. Se aduce la punctul de fierbere, apoi se mai lasă să fiarbă la foc mic 15 minute. Se adaugă pătrunjelul. Se prăjesc patru felii de pâine, apoi se presară brânza peste ele.

Se transferă supa în patru boluri cu polonicul, se aşază câte o felie de pâine prăjită deasupra fiecărui bol şi se serveşte cu celelalte felii de pâine alături.

Supă de ceapă coaptă cu brânză de capră

Supă de ceapă coaptă cu brânză de capră

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.