Supa de ceapa cu crutoane de paine
PrinteazaSupa de ceapa cu crutoane de paine din: ceapa uscata, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel.
Ingrediente:
- 0,35 kg ceapa uscata
- 1 ceapa
- 1 telina mica
- 1 ardei gras
- 1 pastarnac
- 1 morcov
- sare
- 2 linguri ulei
- patrunjel
Mod de preparare:
Se pun la fiert ceapa, felina, păstârnacul, ardeiul gras şi morcovul întregi, iar după ce au fiert, legumele se scot şi se poriveşte supa cu sare.
Separat se căleşte ceapa tăiată fidelută în puţin ulei de măsline, până când devine aurie.
Atenţie să nu lăsaţi prea milt!
Se adaugă ceapa astfel călită peste supa pregătită anterior si se lasă la foc mic timp de 30 min.
Se serveşte cu crutoane de pâine.
Supa de ceapa cu crutoane de paine
Pofta buna!