Supa de ceapa cu gouda din: ceapa, cartofi, ulei, smantana, sare, piper, brânză Gouda sau caşcaval.
Ingrediente:
3 cepe
5 cartofi
10 ml ulei
10 ml smântână
sare
piper negru
un fir ceapă verde
4 felii brânză Gouda sau caşcaval
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa si cartofii, se spală şi se taie cuburi. In oala de fiert se pun legumele, se adaugă uleiul, sare si piper.
Se toarnă apă cât să treacă de legume şi se lasă la fiert, completând cu apă dacă scade prea tare.
După ce au fiert, se mixează, se adaugă smântână, se potriveşte gustul de sare si piper şi se aduce la masă, cu brânză Gouda sau cu caşcaval deasupra si ceapă verde tăiată mărunt.
Supa crema de mazare cu ceapa din: mazare, ceapa, morcov, telina, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g mazăre 1 morcov 1 ceapă medie 1 ţelină 2 linguri cu ulei de măsline sare şi piper Mod de preparare: Curăţă morcovul, ceapa şi ţelina şi taie-le cubuleţe sau dă-le pe râzătoare. Pune-le într-o tigaie cu uleiul […]
Supa cu ceapa si cartofi din: unt, ceapa, cartofi, sare, piper, cimbru, dafin, smantana. Ingrediente: 1 linguriţa cu unt 3 fire de ceapă verde tăiată în rondele mici 1 ceapă mijlocie, tăiată felii 5 cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în bucăţele sare si piper, după gust cimbru uscat maghiran uscat 1 frunză de dafin 5 căni […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.