Supa de ceapa cu paine prajita

Printeaza

Supa de ceapa cu paine prajita din: ceapa, paine, cascaval, untura de pasare, supa de pasare, faina, sare, piper.

Ingrediente:Supa_de_ceapa_cu_paine_prajita

  • 6 cepe mari
  • 8 felii de paine
  • 150 g cascaval ras
  • 50 g untura de pasare
  • 1,200 l supa de pasare
  • o lingura faina
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie ceapa peştişori şi se pune la călit în untură, în oala de fiert.

Se lasă să se înmoaie, fără să se ardă şi apoi se adaugă făina, sarea şi piperul. Se amestecă pe foc 2-3 minute.

Se toarnă supa şi se lasă la fiert la foc potrivit timp de 35 de minute.

Se serveşte supa cu câte două felii de pâine prăjită şi caşcaval presărat.

Supa de ceapa cu paine prajita

Supa_de_ceapa_cu_paine_prajita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.