Pui in supa de ceapa din: supa de ceapa, dressing, caise, pui. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată. Carnea de […]
Supa cu ceapa verde – usor de preparat
PrinteazaSupa cu ceapa verde din: apa, ceapa, unt, faina, sare, piper, cascaval, paine.
- 1,5 l apă sau supă de carne
- câteva legături de ceapă verde
- 1/2 kg ceapă uscată
- 125 g unt
- 1 linguriţă făină
- sare
- piper
- 200 g caşcaval sau parmezan
- 8-10 felii pâine prăjită
Mod de preparare:
Cureţi ceapa şi partea albă de la ceapa verde, apoi o speli şi o tai în felii subţiri.
O pui la foc într-o cratiţă, împreună cu untul. O prăjeşti uşor, adaugi făina, omogenizezi şi torni apă clocotită sau supă.
Potriveşti gustul de sare şi piper, adaugi, tăiate rondele, foile de ceapă verde şi laşi să fiarbă 10-12 minute.
Intr-o oală mică, frumoasă, care poate fi folosită pentru servit, pui două feliuţe de pâine prăjită, presărate cu caşcaval, torni 1/2 polonic din supa de ceapă, pui din nou două felii de pâine prăjită, presărate cu o lingură de caşcaval ras, supă, continuând astfel până se termină ingredientele.
Deasupra, presari o lingură de caşcaval. Dai oala la cuptor timp de 5-10 minute.
Când serveşti la masă, înveleşti oala într-un şervet alb. Laşi supa să se răcorească şi o serveşti.
Supa cu ceapa verde
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa cu ceapa si cartofi din: unt, ceapa, cartofi, sare, piper, cimbru, dafin, smantana. Ingrediente: 1 linguriţa cu unt 3 fire de ceapă verde tăiată în rondele mici 1 ceapă mijlocie, tăiată felii 5 cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în bucăţele sare si piper, după gust cimbru uscat maghiran uscat 1 frunză de dafin 5 căni […]
Pofta buna!