Supa cu chiftele din carne de curcan
PrinteazaSupa cu chiftele din carne de curcan din: coriandru, usturoi, carne tocata de curcan, sos de peste, pasta rosie de curry, supa de pui, zeama de limes, legume, taitei cu ou.
- 1/2 pachetele mic de coriandru, firele tocate, iar frunzele puse deoparte
- 1 catel de usturoi
- 250 g carne tocata de curcan
- 1 lingura sos de peste
- 2 linguri de pasta rosie de curry
- 400 ml lapte de cocos, la conserva
- 500 ml supa de pui sau legume
- coaja rasa si zeama de la 2 limes
- 300 g de legume stir fry
- 200 g taitei cu ou sau de orez, fierti
Mod de preparare:
Pune firele de coriandru şi usturoiul în robotul de bucătărie şi mărunţeşte-le, apoi adaugă carnea de curcan şi 1 linguriţă sos de peşte şi reporneşte robotul. Modelează amestecul sub formă de chiftele cu diametrul de aproximativ 3cm.
Intr-o cratiţă, încălzeşte pasta de curry împreună cu puţină apă, timp de 2-3 minute. Toarnă laptele de cocos, supa, coaja rasă şi zeama de lime şi sosul de peşte rămas.
Adu supa la punctul de fierbere, adaugă chiftelele şi găteşte totul timp de 3 minute.
Adaugă legumele şi fierbe totul încă 5 minute sau până când chiftelele sunt pătrunse. Adaugă tăieţeii pentru a se încălzi, chiar înainte de a servi supa. Asezoneaz-o, pune-o în 2 boluri şi presară deasupra frunzele de coriandru.
Supa cu chiftele din carne de curcan
Pofta buna!