Supa cu chiftele din carne de curcan

Printeaza

Supa cu chiftele din carne de curcan din: coriandru, usturoi, carne tocata de curcan, sos de peste, pasta rosie de curry, supa de pui, zeama de limes, legume, taitei cu ou.

Ingrediente:Supa_cu_chiftele_din_carne_de_curcan

  • 1/2 pachetele mic de coriandru, firele tocate, iar frunzele puse deoparte
  • 1 catel de usturoi
  • 250 g carne tocata de curcan
  • 1 lingura sos de peste
  • 2 linguri de pasta rosie de curry
  • 400 ml lapte de cocos, la conserva
  • 500 ml supa de pui sau legume
  • coaja rasa si zeama de la 2 limes
  • 300 g de legume stir fry
  • 200 g taitei cu ou sau de orez, fierti

 

Mod de preparare:

Pune firele de coriandru şi usturoiul în robotul de bucătărie şi mărunţeşte-le, apoi adaugă carnea de curcan şi 1 linguriţă sos de peşte şi reporneşte robotul. Modelează amestecul sub formă de chiftele cu diametrul de aproximativ 3cm.

Intr-o cratiţă, încălzeşte pasta de curry împreună cu puţină apă, timp de 2-3 minute. Toarnă laptele de cocos, supa, coaja rasă şi zeama de lime şi sosul de peşte rămas.

Adu supa la punctul de fierbere, adaugă chiftelele şi găteşte totul timp de 3 minute.

Adaugă legumele şi fierbe totul încă 5 minute sau până când chiftelele sunt pătrunse. Adaugă tăieţeii pentru a se încălzi, chiar înainte de a servi supa. Asezoneaz-o, pune-o în 2 boluri şi presară deasupra frunzele de coriandru.

Supa cu chiftele din carne de curcan

Supa_cu_chiftele_din_carne_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.