Supa de chimen cu boia de ardei

Printeaza

Supa de chimen cu boia de ardei din: ulei sau unt, făină, cub de supă, sare, chimen, boia de ardei, chiflă, ulei.

 

Ingrediente:

  • 2 linguri de ulei sau 50 g unt
  • 1 lingură de făină
  • 1 cub de supa
  • sare
  • 1 linguriţă (pentru cafea) de chimen
  • 1 vârf de cuţit de boia de ardei
  • 1 chiflă
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare:

Supa de chimen cu boia de ardei: Din ulei şi făină se face un rântaş.maroniu, se adaugă chimenul şi se prăjeşte mai departe 1-2 minute.

Se presară boia de ardei, se stinge cu 1 I apă şi se adaugă cubul de su­pă.

Se fierbe la foc mic timp de 3-4 minute şi se va gusta după dizolvarea cubului de supă, adăugând sare după gust.

Intre timp, chifla tăiată cubuleţe se prăjeşte în ulei şi crochetele se servesc separat într-un castronaş, pentru ca toată lumea să servească după gust.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.