Supa cu chimen si crutoane

Printeaza

Supa cu chimen si crutoane din: ulei, faina, smantana, seminte de chimen, ceapa, franzela.

Ingrediente:

  • 15 g ulei
  • 1/2 linguriţa făina
  • 1 linguriţă smantana
  • 1/4 linguriţă seminţe de chimen
  • 1/4 ceapă fiartă
  • 1 felie franzelă prăjită

 

Mod de preparare:

Se fierbe sâmînţa de chimen 5-10 minute în circa 2 câni de apa, apoi se ia de pe foc şi se lasâ sâ se aşeze.

Făina se căleşte în uleiul cald pe marginea maşinii, fără să se îngălbenească.

Se stinge cu apa în care a fiert chimenul şi se pune să fiarbă 10-12 minute împreună cu ceapa fiartă, dată prin sită.

Se ia de pe foc, se drege cu smantana şi se ser­veşte cu crutoanele din franzelă prăjită.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.