Supa de chimen cu legume

Printeaza

Supa de chimen cu legume din: morcov, patrunjel, ceapa, apa, unt, faina, chimen.

Ingrediente:

  • un morcov
  • un pătrunjel
  • o cteapă
  • un litru apă
  • 50 g unt
  • 2 linguri făină
  • o jumătate linguriţă chimen

 

 

Mod de preparare Supa de chimen cu legume:

Zarzavatul se spală, se curăţă şi se fierbe în apă rece.

Când este fiert, se adaugă chimemul şi se lasă să dea în câteva clocote.

Intre timp, untul se încinge în cratiţă, se adaugă faina, se rumeneşte, se stinge cu zeama de zarzavat strecurată, se potriveşte de sare şi, după cinci minute de fiert, se serveşte cu pâine prăjită, tăiată cuburi mici.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.