Supa cu chimen

Printeaza

Supa cu chimen din: morcov, patrunjel, telina, chimen, faina, ulei, crutoane, sare. Chimenul este cunoscut pentru capacitatea sa de a stimula digestia și de a reduce disconfortul gastric. Consumul de infuzie de semințe de chimen poate ajuta la tratarea balonării, indigestiei și a altor probleme digestive.

 

Ingrediente:Supa cu chimen

  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 ţelină mică
  • 2 linguriţe de chimen
  • 1 lingură de făină
  • 5 linguri de ulei
  • crutoane
  • sare

 

Mod de preparare:

Chimenul se căleşte într-o lingură de ulei. Zarzavatul se curăţă, se dă pe râzătoare şi se pune la fiert împreună cu chimenul.

După ce au fiert, se strecoară şi zeama se pune din nou la fiert.

Făina se prăjeşte în ulei, se stinge cu 2 ceşti de zeamă şi se adaugă la fiert. Se potriveşte de sare şi se serveşte cu crutoane.

Se poate presăra mărar şi pătrunjel tocat mărunt.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Supa Minestrone – rețeta italiană de supă de legume cu paste

Supa Minestrone – rețeta italiană de supă de legume cu paste din: ulei de masline, ceapa, usturoi, morcovi, telina, cartof, fasole, rosii, supa de legume, paste, busuioc, oregano, parmezan, sare, piper. Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă medie, tocată 2 căței de usturoi, tocați 2 morcovi, tăiați cubulețe 2 tije de țelină, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.