Păpădia: Minunea Naturii cu Proprietăți Detoxifiante, Diuretice și Digestive. Păpădia, adesea considerată o simplă buruiană de către mulți, este de fapt una dintre cele mai valoroase plante medicinale, oferind o gamă largă de beneficii pentru sănătate. Cu proprietăți detoxifiante, diuretice și digestive, păpădia a fost utilizată în medicina tradițională timp de secole pentru a trata […]
Supa de cirese cu vin si scortisoara
PrinteazaSupa de cirese cu vin si scortisoara din: cireşe, vin roşu, apă, zahăr, gălbenuşuri, sare, scorţişoară.
Ingrediente:
- 500 g cireşe
- 600 ml vin roşu
- 400 ml apă
- 50 g zahăr
- 2 gălbenuşuri
- sare
- scorţişoară
Mod de preparare:
Supa de cirese cu vin si scortisoara: curăţă cireşele de sâmburi şi se opăresc 2-3 minute în vin şi apă, se adaugă zahăr, puţină sare şi scorţişoară.
răceşte şi se serveşte cu gălbenuş frecat.
Pofta buna!
Burger de Somon cu Cremă de Brânză și Mărar
Burger de Somon cu Cremă de Brânză și Mărar din: fileuri de somon, sare, piper, ulei de masline, branza, marar, suc de lamaie, chifle, frunze de salata, rosii, castraveti. Redefiniți experiența burgerilor cu această rețetă inovatoare de burger cu somon și cremă de brânză cu mărar, un deliciu care combină savoarea unică a somonului cu […]