Supa de cirese cu vin si scortisoara

Printeaza

Supa de cirese cu vin si scortisoara din: cireşe, vin roşu, apă, zahăr, gălbenuşuri, sare, scorţişoară.

 

Ingrediente:

  • 500 g cireşe
  • 600 ml vin roşu
  • 400 ml apă
  • 50 g zahăr
  • 2 gălbenuşuri
  • sare
  • scorţişoară

 

Mod de preparare:

Supa de cirese cu vin si scortisoara: curăţă cireşele de sâmburi şi se opăresc 2-3 minute în vin şi apă, se adaugă zahăr, puţină sare şi scorţişoară.

răceşte şi se serveşte cu gălbenuş frecat.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Păpădia: Minunea Naturii cu Proprietăți Detoxifiante, Diuretice și Digestive

Păpădia: Minunea Naturii cu Proprietăți Detoxifiante, Diuretice și Digestive. Păpădia, adesea considerată o simplă buruiană de către mulți, este de fapt una dintre cele mai valoroase plante medicinale, oferind o gamă largă de beneficii pentru sănătate. Cu proprietăți detoxifiante, diuretice și digestive, păpădia a fost utilizată în medicina tradițională timp de secole pentru a trata […]

Burger de Somon cu Cremă de Brânză și Mărar

Burger de Somon cu Cremă de Brânză și Mărar din: fileuri de somon, sare, piper, ulei de masline, branza, marar, suc de lamaie, chifle, frunze de salata, rosii, castraveti. Redefiniți experiența burgerilor cu această rețetă inovatoare de burger cu somon și cremă de brânză cu mărar, un deliciu care combină savoarea unică a somonului cu […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.